Zoeken in online catalogus

Prinsessegracht 30
2514 AP Den Haag
T 070 34 62 700
info@meermanno.nl
www.meermanno.nl

Openingstijden Museum
MA | gesloten
DI t/m ZO | 11:00 - 17:00 uur
Gesloten op feestdagen

Toegangsprijzen


Stichting Vrienden Museum Meermanno

’Sine amicitia vita non valet’ (naar Cicero)
(‘Zonder vriendschap heeft het leven geen waarde’)

Vrienden en Boeken. Boekenvrienden.
Die combinatie is de kracht van de grote en actieve groep van ruim 1000 Vrienden van de Stichting Vrienden Museum Meermanno. Graag nodigen wij u uit om u aan te sluiten bij dit brede netwerk van boekenvrienden.

Als Vriend ondersteunt u nieuwe ontwikkelingen van het museum, interessante projecten en belangrijke aanwinsten.

Bovendien ontvangt u als Vriend de volgende voordelen:
- gratis toegang tot de vaste collectie en de bijzondere tentoonstellingen van het museum,
- tweemaal per jaar het speciale Vriendentijdschrift Leeslint,
- uitnodiging voor een feestelijke tentoonstellingsopening per jaar,
- uitnodigingen voor de jaarlijkse Vriendendag en voor de Nieuwjaarsbijeenkomst,
- maandelijks de digitale nieuwsbrief.

Een bijzondere categorie Vrienden vormen onze Begunstigers en Vrienden voor het leven. Zij ontvangen naast de bestaande Vrienden-voordelen jaarlijks een bijzondere bibliofiele uitgave van een speciaal geselecteerde tekst die in verband staat met de collecties van het museum.

Voor relaties met bedrijven en/of organisaties maken wij graag afzonderlijke afspraken, om uw behoeften en wensen zorgvuldig in kaart te brengen.

Tarieven
Het jaarlijkse lidmaatschap bedraagt € 25,- voor Vrienden, € 20,- voor studenten en minimaal € 50,- voor Begunstigers. U kunt ook Vriend voor het leven worden door eenmalig een bedrag van € 500,- over te maken.

De Stichting Vrienden Museum Meermanno heeft de zogenaamde ANBI-status, waardoor het mogelijk is fiscaal vriendelijk aan de stichting te schenken en te legateren. Neem voor nadere informatie hierover contact op met het Museum.

Uw aanmelding stellen we zeer op prijs en is mogelijk via vrienden@meermanno.nl of door een briefje te sturen aan Stichting Vrienden Museum Meermanno, Antwoordnummer 10869, 2501 WB Den Haag.

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het museum (070 – 3462700) of per e-mail vrienden@meermanno.nl (Frits Mulder).