Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

home


Van 3 juni t/m 24 september 2017NIEUWS


BEZOEK HET MUSEUM

Scholen
Museum Meermanno biedt educatieve programma’s aan voor het basis- en voortgezet onderwijs, maar ook studenten zijn van harte welkom. Lees meer.

Groepen
Museum Meermanno biedt vele mogelijkheden voor uw groepsbezoek, van het volgen van een workshop tot een compleet verzorgd arrangement. Lees meer.

Kinderen
Ook voor kinderen is er in Museum Meermanno genoeg te beleven. Kom schrijven als een monnik of vier je verjaardag in Meermanno! Lees meer.


Zaterdag 24 juni is het museum minder goed bereikbaar i.v.m Veteranendag. Raadpleeg voor uw bezoek nog even DenHaag.nlAGENDA

24 - 25 JUN 2017  
STRUINEN IN HAAGSE TUINEN

24 JUN 2017
SCHRIJVEN ALS EEN MONNIK - GEANNULEERD ivm Veteranendag

zomerstop in weekenden juli t/m augustus

25 JUN 2017
OPEN DRUKKERIJ

zomerstop in weekenden juli t/m augustus

 

3 JUN - 24 SEP 2017  
TENTOONSTELLING 'DECLARING REASON'

14 MRT - 11 JUN 2017
HALVITRINE EXPOSITIE VOGELS OP DE CM2

31 JAN - 31 DEC 2017
MINIATUURBOEKJES

24 FEB - 21 MEI 2017
TENTOONSTELLING  VAN LOOD TOT LED


TWITTER MEERMANNOWilt u de maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Stuurt u dan een mailtje naar online@meermanno.nl