Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Boekenfabriek Theater Stuiter

Boekenfabriek
Een voorstelling over de middeleeuwen voor iedereen vanaf 9 jaar

3 maart 2019 13.30-14.30 uur

Op zondag 3 maart komt Theater Stuiter in het scriptorium van Huis van het boek | Museum Meermanno een voorstelling spelen over schrijvende monniken en spannende middeleeuwse verhalen.
Drie monniken willen na al dat geschrijf over koningen, dieren en bijzondere figuren liever zelf veranderen in Karel de Grote, de slimme vos Reinaert of een andere wonderbaarlijke verschijning. Ganzenveren aan de kant, zwaarden in de hand! Jij helpt mee door te kiezen welke verhalen er tot leven komen. Je kunt zelfs in het verhaal stappen en meespelen!

Boekenfabriek is een kennismaking met verhalen uit de middeleeuwen en met een grote verandering aan het eind van die periode.

Voor wie: voor bezoekers van het museum (met kinderen vanaf 9 jaar)
Wanneer: zondag 3 maart, 13.30-14.30 uur
Kosten: gratis voor bezoekers van het museum
Aanmelden: theater@stuiter.nl

flyer BOEKENFABRIEK voorkant.jpg
flyer BOEKENFABRIEK achterkant.jpg 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------