Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Fotoverslag Museumnacht 2017


Museumnacht 2017 - fotoverslag


Ook zo genoten van de Museumnacht Den Haag 2017? Wij kijken graag met u nog even terug en bedanken coverband Disco & Zo, fotograaf Richard Hilgeman, Culicompany,  Karin Cox van Stichting Handboekbinden en fotograaf Frank Jansen. 


FREAKY FOTOSHOOT

Op de foto gegaan in de stoel bij Dokter Schleutelbheeeen tijdens de Museumnacht? Klik HIER en bekijk snel alle foto's. Met veel dank aan fotograaf Richard Hilgeman

 Veel kijkplezier en graag tot ziens bij Museum Meermanno!