Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Lekker voorlezen met Willy Wonka

willy wonka 3.jpg
u-g-F5SDFX02.jpg
o13vffkurigjlahnbtwp.jpg

Lekker voorlezen met Willy Wonka

Willy Wonka komt nog een keer naar Huis van het boek | Museum Meermanno om voor te lezen! Deze keer uit het boek van Roald Dahl De giraffe, de peli en ik. Ook in dit boek komen allerlei vreemde snoepjes voor: reuzenwangdoedels, elektrische fizzkokkels, regenboogdrups, tongharkers, pepermunt jujubes en nog veel meer. Je kunt niet alleen luisteren, maar ook proeven! De bijzondere smaken kun je na afloop wegspoelen met heerlijke opstijglimonade. Kom je ook?

WANNEER

Woensdag 27 februari 2019 is iedereen welkom tussen 15.00 tot 16.00 uur

Voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Max. 50 deelnemers (incl. ouders/begeleiders)

ONLINE TICKETS

boek hier online tickets (maximaal 30 kinderen)

KOSTEN

toeslag € 2,50 (excl. entree museum, Museumkaart geldig)

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------