Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Lekker voorlezen met Willy Wonka

 © Quentin Blake, 1995

© Quentin Blake, 1995

o13vffkurigjlahnbtwp.jpg

Lekker voorlezen met Willy Wonka

In de donkere dagen tussen kerst en oud en nieuw komt Willy Wonka naar Museum Meermanno om voor te lezen uit ‘Sjakie en de chocoladefabriek’. Hij vertelt over de vreemdste snoepjes die hij zelf heeft uitgevonden: eeuwigdurende waffelvullers, aflikbaar behangselpapier, kietelbrokken en kaakklevers. Je kunt niet alleen luisteren, maar ook proeven! De bijzondere smaken kun je na afloop wegspoelen met heerlijke opstijglimonade. Kom jij ook?

WANNEER

Zondag 30 december is iedereen welkom tussen 15.00 tot 16.00 uur

Voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

RESERVEREN

Niet nodig

KOSTEN

gratis voor bezoekers van Museum Meermanno (let op: er moet wel museum entree betaald worden, Museumkaart is geldig)

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------