Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Maak een Bling bling boekenlegger


Maak een bling bling boekenlegger

Woensdag 2 mei tussen 13.00 en 16.00 uur

Woensdag 9 mei tussen 13.00 en 16.00 uur

Bling-bling-boekenlegger.jpg

Elke zondag kunnen bezoekers van Meermanno al een bezoek brengen aan de drukkerij van Meermanno: een professionele drukker vertelt over zijn vak en je kunt zelf een afdruk maken op één van de oude drukpersen.

In de meivakantie kun je op woensdagmiddag heerlijk schitteren in de drukkerij van Meermanno! Kom gratis je eigen boekenlegger maken met een gouden tintje. Op goudpapier, met glitters en diamantjes, maak je hem helemaal over de top bling bling!

Wanneer: woensdag 2 mei tussen 13.00 en 16.00 uur en woensdag 9 mei tussen 13.00 en 16.00 uur

Deze activiteit is gratis voor bezoekers van Museum Meermanno, reserveren niet nodig