Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Medewerker Facilitaire Dienst en Beveiliging

Voorgevel2,+Frank+Jansen.jpg

Vacature medewerker Facilitaire Dienst & Beveiliging

Museum Meermanno | Huis van het boek in Den Haag is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het museum bevindt zich in het voormalige woonhuis van Baron van Westreenen van Tiellandt in Den Haag. In het woonhuis van de baron organiseren we tentoonstellingen, vergaderingen en lezingen en ontvangen we ca 6.000 schoolkinderen per jaar. De komende jaren staan voor het museum o.a. in het teken van het verder verbeteren van de eigen inkomsten, daarom zijn we per direct op zoek naar een

                                                     Medewerker Facilitaire Dienst en Beveiliging (36 uur)

De medewerker facilitaire dienst en beveiliging vervult diverse facilitaire functies op het gebied van beveiliging, balie / receptie en administratieve taken.

 • preventief toezicht houden op de veiligheid van bezoekers, medewerkers en museale objecten en treed op in geval van calamiteiten.
 • naast beveiligingstaken heb je receptietaken waaronder het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van gasten en draag je zorg voor het sleutelbeheer.
 • ontvangen van bezoekers en verstrekken van informatie, verkoop van entreekaarten en winkelproducten en het verstrekken van informatie aan bezoekers.
 • technische werkzaamheden betreffende onderhoud van het gebouw, (klimaat-) installaties, apparatuur, automaten en verlichting. Oplossen van storingen al dan niet door externe deskundigen in te schakelen.
 • assisteren bij het op- en afbouwen van tentoonstellingen.

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste en flexibele collega die ons team komt versterken en onze bezoekers gastvrij en met een glimlach ontvangt.

Wat vragen wij van jou:

 • een diploma Beveilig 2;
 • in het bezit van een BHV en EHBO diploma incl. reanimatie en AED;
 • goede communicatieve eigenschappen en goede beheersing van de Nederlandse en  Engelse taal;
 • 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • je bent flexibel en bereid om onregelmatig te werken en in de weekenden;
 • enige kennis en ervaring op technische gebied;
 • woonachtig in Den Haag of in de directe omgeving;

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt minimaal € 2023, = bruto per maand bij een voltijdsdienstverband (36 uur); schaal 4 / 0. Museum CAO. Inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Het dienstverband geldt vooralsnog voor de periode van 9 maanden.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 10 maart a.s. je sollicitatiebrief en c.v. naar vacature@meermanno.nl t.a.v. mevrouw P. Toet, hoofd Personeelszaken. De gesprekken voor deze functie vinden half maart plaats.

Meer informatie over de functie kunt u per e-mail via vacature@meermanno.nl opvragen. 

Het museum onderschrijft de Code Culturele Diversiteit.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.