Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Museumnacht Den Haag 2018

Museumnacht18B4108 1.jpg

Museumnacht 2018 zaterdag 6 oktober 20.00- 01.00 uur

Vurige optredens, workshops vol passie en nachtelijke colleges. Laat u verrassen in het oudste boekenmuseum ter wereld. Dit jaar: een sneakpreview van de tentoonstelling 'De vrienden van Quentin Blake: Matilda, Mr Stink en de Minpins' over de wereldberoemde illustrator Quentin Blake (van o.a. Matilda en de GVR).

Kaarten verkrijgbaar via www.museumnachtdenhaag.nl

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------