Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Museumweek: maak een Bling bling boekenlegger


Museumweek: maak een bling bling boekenlegger

Zondag 15 april tussen 12.00 en 16.30 uur

Bling-bling-boekenlegger.jpg

Elke zondag kunnen bezoekers van Meermanno al een bezoek brengen aan de drukkerij van Meermanno: een professionele drukker vertelt over zijn vak en je kunt zelf een afdruk maken op één van de oude drukpersen.

Met de museumweek krijgt de drukkerij een gouden tintje: op zondag 15 april kun je gratis een Bling Bling boekenlegger afdrukken. Op goudpapier, met glitters en diamantjes, maak je hem helemaal over de top bling bling!

En vergeet daarna niet ook ons topstuk voor de museumweek te bezoeken: de kattenmummie. Al duizend jaar geleden gestorven, maar nog steeds een van de eyecatchers van het museum!

Wanneer: zondag 15 april tussen 12.00 en 16.30 uur

Gratis voor bezoekers van Museum Meermanno, reserveren niet nodig


---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------