Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Open Monumentendag 2019

Open Monumentendag

14 en 15 september (hele weekend gratis entree)

Maak zelf een afdruk van de Zilverdistel, een Haags Art Nouveau-uitgeversmerk van K.P.C. de Bazel. Leer meer over dit uitgeversmerk dat in 1913 werd ontworpen door De Bazel voor de eerste Nederlandse private press, de Zilverdistel van Jean François van Royen in Den Haag. Het museum is dit weekend gratis toegankelijk.

wubm_VoorgevelMuseumMeermanno--1.jpg
download.jpg---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------