Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Copy of Retteketet Letterpret

Open Schilderateliers | Zomervakantie tip

Zomervakantie: iedere dinsdag en donderdag Open schilderateliers (Vakantiepas)

Elke dinsdag en donderdag* kun je in het open atelier van het museum naar hartenlust komen tekenen en schilderen als een echte kunstenaar. De schildersezels staan klaar, kom je ook?

Prijs: €5,00, met een VakantiePas €2,50. De workshop is op inloop, reserveren is niet nodig.

*23, 25 en 30 juli en 1, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 en 29 augustus.

WhatsApp Image 2019-07-12 at 15.14.10.jpeg

vakantiepas.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------