Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Sjakie's choco fantasie

 © Quentin Blake, 1995

© Quentin Blake, 1995

Workshop Sjakie’s choco fantasie

11, 18 en 25 november 2018 12:00- 16:00 uur (doorlopende activiteit)

Op drie zondagen in november verandert de drukkerij van het museum in Sjakie’s chocoladefabriek. Kom chocoladeletters versieren en natuurlijk mag je alle smaken chocola eerst proeven! Wie weet heeft jouw letter wel een gouden wikkel en win je het boek van Roald Dahl met de prachtige tekeningen van Quentin Blake. Die tekeningen en nog veel meer zijn te zien in de tentoonstelling ‘De vrienden Quentin Blake’.

WANNEER

Zondag 11, 18, 25 november is iedereen welkom tussen 12.00 tot 16.00 uur

RESERVEREN

Voor jong en oud!
Wel even van te voren reserveren: reserveringen@meermanno.nl

KOSTEN

€ 5 euro p.p. (excl. entree museum). Voor Museumkaarthouders: € 2 per kind (maximaal twee kinderen per Museumkaarthouder)

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------