Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Sjakies Choco Fantasie

Oom Decimus op zijn autoped, uit  Het fantastische Fosko familiecircus  van John Yeoman © Quentin Blake, 2013

Oom Decimus op zijn autoped, uit Het fantastische Fosko familiecircus van John Yeoman © Quentin Blake, 2013

Workshop Sjakies Choco Fantasie

Zaterdag 1 december 2018 - UITVERKOCHT

De drukkerij van het museum verandert in Sjakie’s chocoladefabriek. Kom chocoladeletters versieren en natuurlijk mag je alle smaken chocola eerst proeven! Wie weet heeft jouw letter wel een gouden wikkel en win je het boek van Roald Dahl met de prachtige tekeningen van Quentin Blake. Die tekeningen en nog veel meer zijn te zien in de tentoonstelling ‘De vrienden Quentin Blake’.

Tussen 12.00 en 16.00 is iedereen welkom.

RESERVEREN

Voor jong en oud!
Wel even van te voren reserveren: reserveringen@meermanno.nl

KOSTEN

€ 5 euro p.p. (excl. entree museum). Voor Museumkaarthouders: € 2 per kind (maximaal twee kinderen per Museumkaarthouder) Let op: er dient wel museum entree betaald te worden, Museumkaart geldig.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------