Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Tekenen zoals Quentin Blake

foto Tekenen zoals QB.JPG

Tekenen zoals Quentin Blake (voor volwassenen)- UITVERKOCHT

Zaterdag 9 en 16 februari van 13.30 tot 16.30 uur

Het lijkt alsof Quentin Blake nergens bang voor is als hij tekent. Het plezier spat er van af! Wil jij ook leren tekenen zoals Quentin Blake? Bij deze workshop leidt illustrator en museumdocent Kiki van Kooijk je door de tentoonstelling en doe je verschillende oefeningen aangeraden door Quentin Blake zelf. Daarna werk aan je eigen personage op papier.                                                                   

WANNEER

Zaterdag 9 (uitverkocht) en 16 februari van 13.30 tot 16.30 uur

RESERVEREN

Reserveren via: reserveringen@meermanno.nl

KOSTEN

€ 15,00 euro p.p. (excl. entree museum)

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------