Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Vakantie activiteiten


Vakantie activiteiten

 

Elke vakantie biedt Museum Meermanno verschillende leuke activiteiten aan voor kinderen van verschillende leeftijden. Kijk hier wat er op de agenda voor de volgende vakantie staat!

MEIVAKANTIE- Schrijven als een monnik 

Wist je dat heel vroeger, in de middeleeuwen, alle boeken door monniken met de hand werden geschreven ? Ze deden dat met een ganzenveer! Wil je ook ervaren hoe het is om te schrijven als een echte monnik? Kom dan op zaterdag in de meivakantie naar Meermanno!

Voor VakantiepasClubleden ligt er een cadeautje klaar en je ouders krijgen een kopje koffie.

WANNEER

Zaterdagmiddag tussen 12.00 tot 16.30 uur. Je hoeft niet te reserveren.

KOSTEN

De workshop is gratis (excl. entree museum).

VAKANTIEPAS

De workshop is doorlopend en gratis // reserveren is niet nodig // begeleiders betalen museumentree (met Museumkaart gratis) * koffie en cadeautje is inbegrepen.

VakantiepasPrijs begeleider

€ 9,50 (met Museumkaart gratis) incl. koffie/thee.

Kijk voor meer informatie over de Vakantiepas op de website