Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Vakantie activiteiten


Vakantie activiteiten

Elke vakantie biedt Museum Meermanno verschillende leuke activiteiten aan voor kinderen van verschillende leeftijden. Kijk hier wat er op de agenda voor de volgende vakantie staat!

Zomervakantie 2018

Open illustratieratelier

Elke donderdag in de zomervakantie gaan we heerlijk tekenen in Meermanno. De schildersezels staan klaar en met mooi weer kan er zelfs buiten getekend en geschilderd worden. De inspiratie halen we uit de natuur! genoeg mooie vogels, bloemen en planten om in het museum te bekijken. Kom je ook? (op donderdag 19, 26 juli en 2, 9, 16 augustus)

Het schilderatelier is gratis met Vakantiepas (anders € 2,00 per kind), maar ouders en begeleiders moeten wel museumentree betalen. (€9,50 pp, met een Museumkaart gratis)

20160816A059.jpg

WANNEER

Elke donderdag in de zomervakantie doorlopend van 12.00 tot 16.00 uur     

(Donderdag 19, 26 juli en 2, 9, 16 augustus)

VOOR WIE

Voor kinderen van alle leeftijden           

AANMELDEN

Aanmelden is niet nodig

BSO’s wel graag een mail sturen naar dijkstra@meermanno.nl

KOSTEN

€ 2,00 per kind (met Vakantiepas gratis)