Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Vakantie activiteiten


Vakantie activiteiten

Elke vakantie biedt Museum Meermanno verschillende leuke activiteiten aan voor kinderen van verschillende leeftijden. Kijk hier wat er op de agenda voor de volgende vakantie staat!

Herstvakantie 2018

Workshop Inktmonsters

22, 23, 25 & 26 oktober 2018 van 12.30-15.00 uur

Uit vlekken ontstaan de meest rare monsters! Ook Quentin Blake (illustrator van bijna alle verhalen van Roald Dahl) had geen problemen met een vlekje. Bij de workshop ‘Inktmonsters’ gaan we eerst kijken naar zijn prachtige
tekeningen en daarna ga je zelf doodenge monsters maken met vlekken. In samenwerking met Festival de Betovering.

 

 

20160816A059.jpg

WANNEER

22, 23, 25 & 26 oktober 2018 van 12.30-15.00 uur

VOOR WIE

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar       

AANMELDEN

Aanmelden via reserveren@meermanno.nl

 

KOSTEN

€ 2,00 per kind (met Vakantiepas gratis)

 ---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------