Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Verhalen rond het haardvuur: A Christmas carol

© Quentin Blake, 1993  A Christmas carol  

© Quentin Blake, 1993 A Christmas carol  

Verhalen rond het haardvuur: A Christmas carol

vrijdag 21 december 2018, 12.30 -14.00 uur

locatie: Centrale Bibliotheek

Kruip tijdens deze donkere en koude dagen voor kerst gezellig bij elkaar rondom het haardvuur en luister naar de prachtige

klassieker van Charles Dickens met illustraties van Quentin Blake.
Het verhaal wordt voorgelezen in het Engels door Gareth Harwood.

Tot eind januari 2019 kunt u hier ook de Huis van het boek-presentatie over Quentin Blake bekijken. Later dit jaar is deze ook in andere Openbare Bibliotheken te zien. 

WANNEER

Vrijdag 21 december 12.30 – 14.00 uur

WAAR
1e verdieping, Studio B Centrale Bibliotheek

RESERVEREN

Reserveren alleen online via: www.bibliotheekdenhaag.nl

KOSTEN

Gratis

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------