Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Workshop Inktmonsters

kijkdoos marije tolman.jpg
79c2966c-57e8-4d19-887c-a40c485d08b7.jpg
6fa8feb0-c204-45f9-aa4d-e9195fbe9837.jpg

Workshop 'Inktmonsters'- UITVERKOCHT

vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2019

Je zult het net zien: ben je lekker aan het tekenen en dan knoei je koffie op je papier! Kinderboeken illustrators vinden dat vaak helemaal niet erg. Uit vlekken ontstaan de meest rare monsters!

Ook Quentin Blake (illustrator van bijna alle Roald Dahl verhalen) had geen problemen met een vlekje. Bij de workshop ‘Inktmonsters’ gaan we eerst kijken naar zijn prachtige tekeningen in de Quentin Blake tentoonstelling en daarna ga je zelf doodenge monsters maken met vlekken. We werken ook met stempels om bijvoorbeeld voetjes, ogen en snavels toe te voegen. Kom je ook?

WANNEER

Vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2019 van 14.00-15.30 uur (duur: 90 minuten)

VOOR WIE

Voor kinderen vanaf 5 jaar 

KOSTEN

€ 7,00, met een ooievaarspas € 3,50

Let op: ouders (of begeleiders) betalen museumentree als zij in de tussentijd het museum willen bekijken

AANMELDEN (reserveren verplicht!)

Aanmelden is niet meer mogelijk, deze activiteit is vol.

Aanmelden via online@meermanno.nl

 

 

 


---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------