Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Workshop Kitchen Litho


Workshop kitchen litho. Wat is dat nou?

In Museum Meermanno zijn we niet bang om te experimenteren! In de tentoonstelling ‘De kunst van lezen’ zul je zien dat lezen niet alleen kijken is, maar ook aanraken en doen. Alle zintuigen lezen met je mee.  

In de museumdrukkerij gaan we verder met experimenteren!

Stel dat je prachtige afdrukken kunt maken met huis-tuin-en-keuken spulletjes? Gewapend met zeep, aluminiumfolie én cola kun je de mooiste grafiek maken! Kom je ook naar de workshop?

kitchen litho.jpg

 

 

 

  

  

 

 

 

WANNEER

Dinsdag 27 februari van 11.15 - 12.30 uur                            Dinsdag 27 februari van 14.00-15.15 uur

VOOR WIE

Kinderen vanaf 8 jaar

AANMELDEN  

Reserveren verplicht via: reserveringen@meermanno.nl of bel 070-3462700 (Winnifred Dijkstra)

KOSTEN

€ 2,50 per kind

Ouders kunnen de prachtige tentoonstelling ‘De kunst van lezen. Van William Kentridge tot Wikipedia’ bekijken met meer dan twintig installaties van internationale kunstenaars. Met de Museumkaart is de toegang gratis.