Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Workshop Marije Tolman

kijkdoos marije tolman.jpg

UITVERKOCHT !

Workshop 'Betoverende kijkdoos maken' met illustrator Marije Tolman

Zaterdag 13 oktober van 13.30-15.30 uur

Illustrator Marije Tolman neemt de fijnste materialen mee uit haar atelier voor de workshop ‘Betoverende kijkdoos maken’. 

WANNEER

Zaterdag 13 oktober van 13.30-15.30 uur

VOOR WIE

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar 

AANMELDEN

Deze workshop is al helemaal volgeboekt!

 

 

 


---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------