Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Prinsessegracht
Den Haag, ZH, 2514 AP
Netherlands

Museum Meermanno | Huis van het boek (vroeger Meermanno-Westreenianum) is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen, in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.

Workshop tekenen zoals Quentin Blake

Matilda uit ‘Matilda’ van Roald Dahl (1988, Jonathan Cape) © Quentin Blake, 1988

Matilda uit ‘Matilda’ van Roald Dahl (1988, Jonathan Cape) © Quentin Blake, 1988

Workshop 'Tekenen zoals Quentin Blake'

Vrijdag 28 december voor volwassenen - UITVERKOCHT

Het lijkt alsof Quentin Blake nergens bang voor is als hij tekent. Het plezier spat er van af! Wil jij ook  leren tekenen zoals Quentin Blake? Bij deze workshop doe je verschillende oefeningen aangeraden door Quentin Blake zelf en werk je daarna aan je eigen personage op papier.

WANNEER

Vrijdag 28 december 13.30 tot 16.30 voor volwassenen                               

RESERVEREN

Reserveren via: reserveringen@meermanno.nl

KOSTEN

€ 15 euro p.p. (excl. entree museum) voor volwassenen.

 

 


---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Meermanno Adform retargetingpixel algemeen" ----------------------------------------------------------------------------------------------